MULTI
Du er her: ForsideIndsamlinger og regnskaberListe over indsamlingerListe - indsamlinger anmeldt efter ny lov

Liste - indsamlinger anmeldt efter ny lov

Denne liste omfatter indsamlinger, som er anmeldt til Indsamlingsnævnet samt om de organisationer, m.v., som kan foretage indsamlinger uden anmeldelse efter de gældende indsamlingsregler, som trådte i kraft den 1. juli 2014. De gældende regler findes her.

BEMÆRK

Indsamlingsnævnet er pt. i færd med at opdatere sine lister over indsamlinger og regnskaber til én samlet liste.

Under "Liste over indsamlinger og regnskaber" -> "Anmeldelser og regnskaber" findes en samlet liste over alle de regnskaber, som nævnet har modtaget. På denne liste fremgår nu også indsamlinger, som er anerkendt efter den 14. juli 2017, sådan at anmeldelse af en indsamling og regnskab for indsamlingen kan ses samme sted. De indsamlinger, som er anerkendt før den 14. juli 2017, vil fortsat i en periode fremgå på denne side.

Hjemmesiden vil blive opdateret, når alle indsamlingerne på listerne er lagt sammen.

Listens opbygning og søgefunktion

Listen er ordnet efter indsamlers/indsamlingens navn i alfabetisk rækkefølge.

Hvis indsamlingen er foretaget af en komité (sammenslutning af mindst tre fysiske personer), findes indsamlingen under ”K” for komite, med efterfølgende betegnelse af indsamlingsformålet.

For at lette søgning i listen, kan der tastes Ctrl+F, hvorefter man kan indtaster et bestemt ord som kendetegner den indsamler/den indsamling der søges efter.

Listen er et PDF-dokument.

Link til liste - ny lov

Senest opdateret: 06-10-2017

Til toppen

Indsamlingsnævnet | Toldboden 2, 2. sal | DK-8800 Viborg | Telefon +45 3392 3334 | E-mail indsamlingsnaevnet@civilstyrelsen.dk